Dječji vrtić "Gustav Krklec" Krapina
Magistratska 11/1
49000 Krapina
MB: 3079877756
Telefon: + 385(0)49 371 138

RUJAN 2013.

 • 02. rujna 2013.započela je nova pedagoška godina. Nakon ljetnih radova vrtić je osvanuo u novom ruhu. Vanjski i unutarnji prostori vrtića uređeni su dočekali djecu i njihove roditelje. S veseljem smo dočekali početak nove pedagoške godine, povratak djece sa ljetnog odmora i dolazak novih prijatelja koji su nam se ove godine pridružili. Pred nama je puno novih izazova, prilika za učenje, zabavu, igru i druženje.
 • 08. - 15. rujna 2013. TJEDAN KAJKAVSKE KULTURE – Radio Kaj i Etnografski muzej Zagreb partneri su u višegodišnjem odgojno-obrazovnom projektu pod nazivom „Dajmo djeci korijene i krila“ s ciljem očuvanja izrade tradicijskih drvenih igračaka kao zaštićenog nematerijalnog kulturnog dobra na reprezentativnoj listi UNESCO-a . U sklopu 21. Zagorskog gospodarskog zbora u Krapini, koji je ove godine održan na prostoru Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina, u petak 13. rujna 2013. u prijepodnevnim satima organiziran je program za djecu dječjih vrtića grada Krapine. Djeca su razgledala Zbor, vidjela čime se sve ljudi bave, što sve proizvode u svojim radionicama i obrtima. Degustirali smo i brojne  prehrambene proizvode izložene na Zboru. Nakon prigodne predstave slijedilo je svečano uručenje paketa tradicijskih drvenih igračaka. Veliki paket prepun prekrasnih drvenih igračaka našoj je ravnateljici svečano uručio župan Željko Kolar i gradonačelnik Zoran Gregurović. Djeca su s nestrpljenjem jedva dočekala da igračke stignu u vrtić. Igra sa ovim neobičnim, posebnim i neprocjenjivim igračkama djeci je jedno posebno iskustvo.

          

 • 08. rujna 2013. održan je Dječji korzo kojim je otvoren Tjedan kajkavske kulture 2013. godine. Djeca iz starije vrtićne skupine „Loptice“ pod vodstvom odgojiteljica Zdravke Galović i Davorke Klasić, predstavila su se uz pjesmu „Lepe ti je, lepe ti je“ i pokazala svima kak je to prepelati se cugom po našem lepom Zagorju.

          

 • 12. rujna 2013. osvanuo je još jedan poseban dan za djecu. U sklopu aktivnosti u Tjednu kajkavske kulture tradicionalno je održan Dječji dan na Hušnjakovom. Uz prigodan program i brojne kreativne radionice djeca su mogla naučiti puno o starim, tradicijskim obrtima (izradi nakita, suvenira, igračaka), ali i bolje upoznati život neandertalaca kroz razne edukativno - zabavne radionice.  U poslijepodnevnim satima u gradskom parku odgojiteljice skupine „Loptice“ osmislile su i provele kreativnu radionicu za djecu na kojoj su djeca mogla naučiti izrađivati samo neke od brojnih vrtićnih rukotvorina.

          

          

 • 27. rujna 2013. starija vrtićna skupina „Loptice“ sudjelovala je  na Pregradskim dječjim berbarijama 2013. godine. Svaki vrtić natjecao se u četiri prigodne tradicijske igre. Iako su igre bile natjecateljskog karaktera, svi prisutni proglašeni su pobjednicima, jer cilj ovih igara predškolske djece KZZ bio je zajedničko druženje i njegovanje tradicijskih zagorskih običaja. Program je bio obogaćen glazbeno – scenskim nastupom Ivice Kolmara pod nazivom „Pripremimo dar za 5, cvijeće, tortu ili med“. U znak zahvale za sudjelovanje dobili smo za vrtić jednu sadnicu loze i zahvalnicu. Sadnicu smo odmah zasadili u naše dvorište, a nadamo se da ćemo nagodinu i ubrati koju bobicu grozda.

           

LISTOPAD 2013.

 • 10. listopada 2013. održana je u našem vrtiću već tradicionalna „Jesenska svečanost“ kojom slavimo sve posebnosti i blagodati jeseni. Ove godine domaćini su bila djeca iz skupine „Loptice“ čije su odgojiteljice Zdravka Galović i Davorka Klasić za svu djecu vrtićkog uzrasta priredile prigodne jesenske igre natjecateljsko - zabavnog karaktera. Vrijeme nam je ove godine dobro poslužilo pa smo Jesensku svečanost mogli održati na vanjskom prostoru. Uz obilje smijeha, igre, plesa i pjesme dobro smo se zabavili, a na kraju i počastili plodovima jeseni. Zdravim finim voćem i kuhanim kestenima. 

          

 • 11. listopada 2013. u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja Dječjeg tjedna ugostili smo članice Twirling kluba Krapina koje su djeci izvele kraći program nakon kojeg su poučavale djecu tajnama twirlinga. Djeca su se jako trudila pokušati zavrtjeti twirling štap, nekima je to već dobro krenulo, ali da bi se dobro „twirlalo“ treba puno vježbe.

           

 • U periodu od 14. - 18. listopada 2013. u vrtiću smo obilježili Dane kruha - dane zahvalnosti za plodove zemlje. Već tradicionalno kroz čitav tjedan isprepletale su se brojne aktivnosti od prikupljanih žitarica i ostalih plodova. Prvo su djeca upoznala sva njihovih svojstva, pričale su se razne priče na temu „Od zrna do pogače“ i „Plodovi našeg zavičaja“, slijedile su i brojne prigodne funkcionalne i simboličke igre uz korištenje prikupljenih žitarica i plodova. Krajem tjedna trebalo je pokazati što smo sve naučili. U svim vrtićnim skupinama djeca su uz pomoć odgojiteljica pripremila različite vrste kruha i krušnih proizvoda koje su naše vrijedne kuharice i ispekle. Aktivnosti Dana kruha završili smo svečanim zajedničkim blagovanjem doručka kojem je prisustvovao i naš svećenik Tomislav Šestak. Uz molitvu, blagoslov i zajedničko blagovanje kruha i plodova zemlje zahvalili smo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.

           

 • 30. listopada 2013. za polaznike programa predškole sa krapinskog područja  ugostili smo klauna Čupka koji je djecu razveselio sa svojom izvedbom predstave „Idemo u Zoološki vrt“. Čupko je uspio djecu nasmijati, zajedno su otpjevali puno veselih pjesmica, očarao ih je svojim čarolijama stoga vjerujemo da će im ovaj veseli, raspjevani i razigrani klaun ostati u lijepom sjećanju.
 • 31. listopada 2013. djeca starije vrtićne skupine „Loptice“ u pratnji svojih odgojiteljica obilježili su Međunarodni dan štednje posjetom poslovnice PBZ-a koja se nalazi u neposrednom susjedstvu vrtića. Ljubazne radnice Poslovnice provele su djecu po svom radnom prostoru, upoznale ih sa radom i svrhom banke te kako se u banci može štedjeti. Na kraju susreta Poslovnica PBZ-a počastila je svako dijete prigodnim poklonima.

          

STUDENI 2013.

 • 06. studenog 2013. kao i svake godine ponovno nas je posjetila naša draga gđa. Blaženka Jutriša, medicinska sestra. Ovim posjetom započet je zdravstveni odgoj djece starije vrtićne skupine koji će se provoditi jednom mjesečno kroz čitavu pedagošku godinu.
 • 26. studenog 2013. skupinu „Kreativci“ posjetili su članovi Udruge distrofičara Krapina. U okviru ovog posjeta djeci su predstavili specifičnosti s kojima se suočavaju osobe s invaliditetom te kako im se može pomoći. Kao nadopunu svega djeci su prikazali i prigodan animirani film „Autobus duginih boja“. Ukratko je djeci predstavljen i rad Udruge, a na kraju susreta članovi Udruge iznenadili su djecu prigodnim poklonima, slatkišima i magnetima sa slikom popularnih „Štrumfova“ koje sami izrađuju u okviru svojih aktivnosti u  Udruzi. Cilj ovog posjeta bio je pružanje vršnjačke potpore te bolje razumijevanje i prihvaćanje osoba s invaliditetom kao i djece s teškoćama u razvoju.

           

 • 27. studenog 2013. u sklopu zdravstvenog odgoja starijoj vrtićnoj skupini Loptice u posjetu je bila  dr. Irena Vukić, stomatologinje koja je provela sa djecom preventivni program zdravlja zubi. Kroz ovaj susret približila je djeci rad i ulogu stomatologa u brizi za zdravlje zubi. Djeca su imala prilike proučiti pojedine stomatološke instrumente kako bi pojedinci otklonili strah od odlaska stomatologu. Osim toga, dr. Vukić je djeci pokazala i jednu posebnu tajnu tzv. “Tužibabu“, stomatološku tekućinu koja pomaže stomatologu otkriti jesu li djeca dobro oprala zubiće. Nekolicina hrabrih javila se da isprobaju „Tužibabu“ kako bi doktorica utvrdila jesu li ujutro dobro oprali zubiće. Kroz ugodno druženje sa dr. Vukić djeca su puno naučila o očuvanju zdravlja zubića te su sa njom podijelila svoja dosadašnja iskustva sa posjetima stomatologu. Kao poticaj da i nadalje pravilno i redovito održavaju njegu zubi doktorica Vukić je svakom djetetu poklonila četkicu i pastu za zube.

          

         

PROSINAC 2013.

 • 04. prosinca 2013. djeca iz „Loptica“ prisustvovala su u Gradskoj knjižnici predstavljanju knjige „Božićna bajka“ autorice Tatjane Hikec. Gđa. Hikec prvo je sa djecom razgovarala o Božiću, a potom im je pročitala dio svoje bajke. Dodatnu čar ovom druženju dao je Mali zbor OŠ „Ljudevit Gaj“ koji je izveo nekoliko prigodnih glazbenih točaka.

          

 • 06. prosinca 2013. stigao je jedan od najveselijih dana za djecu, Sv. Nikola. Osim što im je kod kuće ostavio poklone, „Sv.Nikola“ posjetio je i naš vrtić. Naš novi gradonačelnik, gdin.  Zoran Gregurović, nakratko je preuzeo ulogu Sv. Nikole te obišao sve naše skupine i uručio svakoj skupini mnoštvo prekrasnih igračaka za igru u vrtiću te male slatke paketiće za svako dijete. Uz pjesmu i druženje sa Sv. Nikolom zahvalili smo mu na posjetu i darovima koje je donio djeci. 

        

 • 11. prosinca 2013. ugostili smo Lutkarsko kazalište „Svijet lutaka“, gđe. Ivke Babić. Djeca jasličnog uzrasta gledala su predstavu „Upoznajmo Miffy“ uz koju su imali prilike uživo upoznati svoj djeci znan lik zečice Miffy te prisustvovati proslavi njenog rođendana. Djeca vrtićnih skupina su kroz predstavu „Darovi za Krispina“ naučila da najljepši poklon za svako dijete nisu isključivo igračke. Krispinu su prijatelji pomogli da  spozna kako vlastitim zalaganjem možemo igru učiniti zanimljivijom, izazovnijom, zabavnijom, kako stjecati prijateljstva, razmjenjivati ideje, učiniti sretnim sebe i druge. A upravo je druženje i prijateljstvo ono najljepše na cijelome svijetu. 

         

 • 12. prosinca 2013. djeca starije vrtićne skupine „Loptice“ u pratnji svojih odgojiteljica prisustvovala su Cugfestu koji se održao na Željezničkoj postaji u Krapini. Cugfest je kulturni, tradicijski i umjetnički događaj u prostorima Hrvatskih željezničkih postaja. Imali smo prilike vidjeti prodajnu izložbu knjiga, multimedije, zdrave hrane i domaćih proizvoda, ali osnovni razlog našeg posjeta bilo je prisustvovanje radionici pod nazivom „Pričopričalica“ namijenjenoj djeci predškolskog uzrasta. Glumac Luka Barešić ispripovijedao je djeci dvije prekrasne Grimmove bajke, a potom su nas ljubazni radnici Željezničke postaje Krapina upoznali sa prostorijama postaje i radom na Željeznici.

           

 • 10. - 13. prosinca 2013. vrtić je osvanuo u novom, božićnom ruhu. Božićne rukotvorine odgojiteljica, djece i pojedinih roditelja uresili su naš prostor i unijeli u njega božićni duh. Djecu je najviše obradovalo kićenje borova. Svaki dio vrtića ukrasio je bor na svoj način, uistinu su bili jedinstveni i prekrasni.

           

 • 13. prosinca 2013. obilježili smo blagdan Sv. Lucije sijanjem pšenice, a kratak prilog o ovoj aktivnosti napravili su novinari HRT-a koji su snimili izvođenje ove aktivnosti u našoj starijoj vrtićnoj skupini „Loptice“. Djeca su ispričala sve što znaju o blagdanu Sv. Lucije i zašto se baš na taj dan sije pšenica, što simbolizira sijanje pšenice i što joj je sve potrebno za rast. Ponosni smo na naše male pametne glavice koje upijaju znanje kao spužve.   
 • 18. prosinca 2013. vrtić je ponovno dobio jedno veliko božićno iznenađenje. Na veliko zadovoljstvo djece i odgojiteljica našeg vrtića u goste su nam ponovno došli radnici Doma Bidružica iz Desinića koji nam svakog Božića poklone prigodnu predstavu u vlastitoj izvedbi. Ovog Božića na poklon smo dobili predstavu „Štrumfastični Božić“. Neizmjerno smo zahvalni darežljivim radnicima Doma koji su nam svojim nesebičnim angažmanom obogatili ove božićne i novogodišnje dane.

          

 • 20. prosinca 2013. Djeca starije vrtićne skupine „Loptice“, pod vodstvom odgojiteljica Zdravke Galović i Davorke Klasić te ravnateljice vrtića, bili su u posjetu gradonačelniku Zoranu Greguroviću uoči nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Uz božićnu čestitku gradonačelniku te prigodnu pjesmu i darove na poklon su donijeli i fine kolačiće koje su prethodni dan izradili uz pomoć odgojiteljica.

          

        

OŽUJAK 2014.

 • 02. ožujka 2014. u fašničkoj povorci Grada Krapine sudjelovala su djeca iz starije vrtićne skupine „Loptice“ pod vodstvom odgojiteljica Zdravke Galović i Davorke Klasić te pripravnice Lucije Leljak. Naši maleni, jedan dan u godini poželjeli su biti razigrani kauboji i kaubojke, te su posjetiteljima pokazali kako se pleše kaubojski ples.

         

 • 05. ožujka 2014. Dječji vrtić „Gustav Krklec“ Krapina uključio se u akciju „Pružimo ruku nade djeci Benina“. Likovnim radovima djeca starije vrtićne skupine „Loptice“ dala su svoj doprinos ovoj akciji. Nakon razgovora o Africi i prikaza kratkog dokumentarnog filma o životu djece u Africi djeca iz skupine „Loptice“ nacrtala su crteže. Njima su prikazali čime bi oni razveselili djecu Afrike, odnosno kako bi im pomogli da njihov život postane ljepši. Za svoj doprinos ovoj akciji djeca su dobila zahvalnice koje su ponosno odnijeli svojim kućama.

         

 • 31.-11. travnja 2014. Plivački klub OPLIMP organizirao je provedbu obuke neplivača za djecu predškolskog uzrasta na bazenima hotela Terme Tuhelj. Desetodnevni program obuke, pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, završilo je 32 djece iz našeg vrtića. Za djecu je to bio poseban doživljaj i izazov. Kroz ovih deset dana djeca su se naučila nositi sa različitim životnim situacijama. Kao što je vožnja autobusom i razni doživljaji na putu, zatim vježbanje samostalnosti i vođenje brige o svojim stvarima prilikom preodijevanja, pa sve do raznih zadataka i doživljaja na samom bazenu (stručno vodstvo trenera, vježbe razgibavanja, nošenje sa emocijama prilikom plivanja u dubokom bazenu i sl.). Iako umorni od brojnih svakodnevnih izazova, u vrtić su se vraćali zadovoljni i ponosni na ostvarene rezultate.

 

TRAVANJ 2014.

 • 11. travnja 2014. na uskrsnoj izložbi u Galeriji grada Krapine grupnim radom predstavila su se djeca i odgojiteljice iz starije vrtićne skupine „Loptice“. U izradi rada pomogla im je i pripravnica Lucija Leljak.

           

 • 15. travnja 2014. u sklopu ciklusa radionica „Od priče do predstave“ u vrtiću je za odgojitelje održana posljednja radionica izrade lutaka. Pod stručnim vodstvom gđe. Ivke Babić odgojiteljice su se kroz praktičan rad upoznale sa svim fazama izrade ginjol lutke tehnikom kaširanja. Svaka odgojiteljica izradila je najmanje jednu lutku. Tako je za potrebe vrtića stvoreno 20-tak osebujnih i unikatnih lutaka koje će se nadalje koristiti u radu s djecom.

          

          

 

SVIBANJ 2014.

 • 6. svibnja 2014. ugostili smo članove ekološko-kulturnog „Društva za boljši svet“ iz Maribora. U Sloveniji Udruga uspješno surađuje sa preko 500 odgojnih ustanova, a svoje djelovanje proširili su i na međunarodno područje. Svoj projekt i rad udruga aktivno promovira u Keniji, Indiji, Engleskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Ove godine započeli su suradnju sa Hrvatskom počevši sa jednim vrtićem iz Varaždina i našim vrtićem. U sklopu projekta „Zajedno stvaramo bolji svijet“ članovi Udruge izveli su za djecu besplatnu predstavu „Budi moj prijatelj“. Prekrasna predstava kroz koju djecu uče osnovnim životnim vrijednostima kao što su ljubav, poštovanje i  prijateljstvo jako se dojmila djeci, ali i odgojiteljicama. Čak ni male jezične barijere djecu nisu omele da uživaju u predstavi. Nadamo se da je ovaj susret tek početak naše buduće međunarodne suradnje.

          

 • 07. svibnja 2014. prisustvovali smo 3. KIKI – međunarodnom festivalu dječjeg filma. Odlazak na besplatan izlet u kino u kojem se prikazuju animacije za djecu predškolskog uzrasta bio je poseban doživljaj za 50-ero djece iz skupine „Kreativci“ i „Loptice“. Djeca su budno pratila i uživala u svakoj sekundi prikazivanja animacija, a po povratku u vrtić bili su puni dojmova. U vrtiću su neki čak i pokušali nacrtati dijelove iz crtića koji su ih se najviše dojmili. Cilj KIKI festivala jest razvoj kulture gledanja filmova u ranoj dječjoj dobi s posebnim naglaskom na edukativne filmove koji djecu potiču na razmišljanje te podizanje vizualne pismenosti djece.

          

 • 10. svibnja 2014. prisustvovali smo na 13. Olimpijskom festivalu Dječjih vrtića KZŽ. Naš je vrtić predstavljalo 40-ero djece iz skupine „Loptice“ te polaznici programa predškole iz Krapine. Djeca su se hrabro i odvažno natjecala do samog kraja pod motom „Nije važno pobijediti, važno je sudjelovati i pritom se dobro zabaviti“. Ove godine osvojili smo samo jednu, ali vrijednu medalju. Naša Gabrijela Dolenec osvojila je srebrnu medalju u  disciplini trčanje na 50m.

          

          

 • 12. svibnja 2014. obilježili smo Dan sestrinstva i ujedno priveli kraju program zdravstvenog odgoja starije vrtićne skupine „Loptice“. Već tradicionalno, na ovaj dan, medicinske sestre DZ Krapina pripremile su za našu djecu prigodan zdravi doručak u prostorija Doma zdravlja, a njemu je prethodio obilazak i upoznavanje sa najvažnijim ordinacijama i uslugama Doma zdravlja.

          

          

 • 14. svibnja 2014.Miran, Laura i Vedran iz skupine „Loptice“ predstavljali su naš vrtić na druženja predškolske djece u sklopu održavanja edukativno-preventivne akcije „Promet nije šala ni opasnost mala“  koja je ove godine održana u Dječjem vrtiću „Naša radost“ u Pregradi. Cilj akcije je najmlađe sudionike u prometu upoznati s prometnim propisima, odnosno razvijanje prometne kulture od najranije dobi. Ove godine je u ovoj akciji sudjelovalo čak 17  dječjih vrtića naše županije. Predstavnici svih dječjih vrtića su kroz razne aktivnosti (kviz i igre s prometnom tematikom) pokazali usvojeno znanje o poznavanju osnovnih pravila ponašanja u prometu. Na kraju druženja svi sudionici dobili su diplome za sudjelovanje, a svaki vrtić kao sudionik ove akcije dobio je donaciju vrijednih didaktičkih sredstava.

           

 • 23. svibnja 2014. uključili smo se u humanitarnu akciju sakupljanja donacija za poplavljena područja. Po pričanjima djece u vrtiću, većina roditelja je osobno odvojila određena sredstva i tako pomogla unesrećenima na poplavljenim područjima. A naše dvije skupine djece „Radoznalci“ i „Kreativci“ potaknuti od strane svojih odgojiteljica, Mirjane Družinec, Dubravke Glavač, Tihomire Risek-Prpić i Dubravke Dolovčak, nesebično su izdvojili i u vrtić donijeli svoje igračke koje su potom zajedno odnijeli u Crveni križ i tim činom pomogli djeci sa poplavljenih područja da nadoknade barem dio izgubljenih igračaka.

          

 

LIPANJ 2014.

 • 4. lipnja 2014. za djecu u dobi od 6 godina pa do polaska u školu organizirana je edukativna radionica Crvenog križa. Djelatnice GDCK Krapina djeci su kroz razgovor i brojne prigodne aktivnosti pokušale približiti rad Crvenog križa.  Djeca su naučila što je to dobrovoljno darivanje krvi, kako pomoći starijim osobama, kako djeluje služba traženja i služba spašavanja života na vodi te kako pružiti prvu pomoć unesrećenom („Kako zamotati svog medu“).

          

 • 5. lipnja 2014. starija vrtićna skupina „Loptice“ bila je na završnom izletu. Posjetili su Gradsko kazalište Žar ptica u Zagrebu gdje su gledali predstavu „Ti i ja, mali medo“. To je priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju kroz koju su djeca mogla naučiti kako odgojiti “maloga medu”, kako ga osloboditi dječjih strahova, kako ga naučiti da uvijek ima urednu kuću te kako odgovarati na njegova neumorna zapitkivanja. Nakon ove raspjevane i razigrane predstave naše „Loptice“ veselo su „odskakutale“ u nezaobilazni Zoološki vrt.

           

 • 11. lipnja 2014. bio je slavljenički dan za naše buduće školarce. Odgojna skupina „Loptice“ imala je završnu priredbu kojom su se ujedno oprostili od vrtićnih dana. U veselom i raspjevanom tonu proslavili su svoj zadnji dan u vrtiću. Čast nam je što smo bili barem jedna karika njihova bezbrižnog djetinjstva. Svim našim budućim školarcima želimo puno uspjeha u školovanju.
 • 17. lipnja 2014. u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina  sudjelovali smo na svečanom otvaranju  XIII.sportskih igara učenika koje se održavaju pod motom „Rekreacijom do zdravlja i protiv droge“. 30-ero djece u dobi od pet godina do polaska u školu sudjelovalo je u natjecateljskim igrama osmišljenim za polaznike dječjih vrtića naše županije. Za uložen trud i sudjelovanje svi sudionici proglašeni su pobjednicima, a svako dijete dobilo je majicu Društva sportskih igara učenika, medalju, diplomu i bočicu za vodu. Djeca su s velikim ponosom i ushitom ispričala doživljaje svojim roditeljima.   

         

 • 23. lipnja 2014. skupina „Kreativci“ posjetila je Gradsku knjižnicu povodom obilježavanja Dana dječjeg odjela. Djeca su prisustvovala pričaonici „Iza svake priče nešto se miče“ na kojoj im je ispričana priča „Tri strašna zmaja“,a pogledali su i crtić. Usput su malo istražili dječji odjel, a potom su dali mašti na volju i kredama ukrasili pločnik na ulazu u knjižnicu. Ujedno su iskoristili ovu prigodu kako bi se kao skupina učlanili u knjižnicu tako da narednih godinu dana mogu redovito posuđivati knjige i obogaćivati se čarolijama svijeta knjiga te njegovati ljubav prema knjizi koja je od neprocjenjive važnosti za njihov budući razvoj.

          

          

 

SRPANJ 2014.

 • 1. srpnja 2014. započeo je ljetni program rada. Većina djece i zaposlenici Vrtića počinju koristiti godišnji odmor. U vrtiću je manji broj djece pa dolazi do spajanja skupina, ali igre, veselja i novih izazova neće nedostajati. Odgojiteljice će se truditi da djeci bude zabavno u vrtiću i tijekom ljeta. Ovisno o mikroklimatskim uvjetima djeci će se nastojati što više nuditi raznovrsne igre na dvorišnom prostoru (igre vodom, pijeskom, razne pokretne igre i sl.) i razne kreativne igraonice. Želimo svima ugodne ljetne dane.