Dana 19. siječnja 2022. godine, Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina kao korisnik bespovratnih sredstava s Gradom Krapinom kao partnerom, potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020., UP.02.2.2.16.0138, VRTIĆ ZA SVAKU OBITELJ II., sa Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje u okviru poziva „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“  UP.02.2.2.16.

Vrijednost projekta je 942.230,45 kuna koji se financiraju iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Razdoblje provedbe projekta je 20 mjeseci.

Projektom se financira uvođenje produljenog rada dječjeg vrtića do 20:00 sati  koji omogućuje usklađivanje poslovnog i privatnog života obitelji i pojedinaca na području Grada Krapine, provođenje kraćih odgojno-obrazovnih programa – Igraonica općeg tipa te Folklorno stvaralaštvo i tradicijska kultura, edukacija odgojiteljica i stručnih suradnika s ciljem jačanja stručnih kompetencija, poboljšanje komunikacije s djecom te stvaranje zdravog okruženja za rad s djecom.