Nakon tri godine nemogućnosti organizacije i provođenja sportskih aktivnosti zbog pandemije Covida -19 u četvrtak, 4. 5. 2023. godine u Zaboku na NK Mladost održan je 19. Olimpijski festival dječjih vrtića KZŽ. Upravo ova Olimpijada bila je najbrojnija u Hrvatskoj. U njoj je sudjelovalo 760 djece iz 20 vrtića s područja županije. Djeca su se natjecala u 6 disciplina: nogomet, rukomet, skok u dalj, štafeta 4×25 m, trčanje na 50 m i bacanje loptice.

Naš vrtić najbolje rezultate ostvario je u ekipnim sportovima; muškom i ženskom nogometu gdje smo osvojili sjajno prvo mjesto te u vrtić ponijeli dva pehara dok smo u rukometu osvojili drugo mjesto. U ukupnom poretku svih vrtića ostvarili smo 4. mjesto.

Između ostalog, Hrvatski olimpijski odbor pobrinuo se da svi sudionici dobiju majice, kape, diplome i medalje kako bi svako dijete dobilo na važnosti i pripadnosti olimpijadi.

Izuzetno smo ponosni na naše male olimpijce koji su dali sve od sebe i borili se do samog kraja igara. Prije svega, zahvaljujemo našim odgojiteljicama trenericama i ravnateljici koje su uvježbavale, poticale i razvijale sportski i natjecateljski duh kod djece. Također, za kraj, zahvaljujemo i našim dragim roditeljima koji su nas bodrili i navijali za nas s tribina upriličivši svojim dolaskom još jedan važan događaj u životima svoje djece.