Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina prijavio se na natječaj „Za zelenu mladost“ kojeg provodi tvrtka KTC u sklopu projekta KTC i vrtići ponovno u zelenoj akciji – projekt društveno odgovornog poslovanja. Tvrtka KTC kroz ovaj projekt pomaže vrtićima u uređenju njihova okoliša stručnim savjetima, doniranim sadnim materijalima, biljkama, zemljom te potrebnim alatom i radnom snagom za uređenje. S ponosom objavljujemo da se između pet odabranih vrtića našao i naš vrtić, koji je osvojio sve potrebno za uređenje okoliša u financijskoj protuvrijednosti od 650 eura.

U srijedu 26. 4. 2023. godine organiziran je posjet predstavnika tvrtke KTC vrtiću prilikom kojeg su djelatnici KTC-a zajedno sa djecom i odgojiteljicama iz odgojno-obrazovne skupine „Bistrići“ uredili dijelove vanjskog dvorišta. Djeca su uz pomoć odgojiteljica, domara i psihologinje prvo zasadila povrće ispred ulaza u svoju odgojno-obrazovnu skupinu, a zatim punila povišenu gredicu zemljom na centralnom dijelu vanjskog dvorišta te sadila cvijeće u lončanice. Uz pomoć odgojiteljica, njihovog vođenja, usmjeravanja,  djeca su učila o uvjetima koji su potrebni za rast biljaka i kako svakodnevno pravilno brinuti o njima. Voditelji marketinga iz KTC-a djeci su, između ostalog, još donirali i igračke za igre u pijesku.

Djelatnici KTC-a Krapina za djecu odgojno-obrazovne skupine „Bistrići“ pripremili su i prigodne poklone koji su ih veoma obradovali.

Koliko su djeca uistinu uživala sadeći možete pogledati na sljedećim fotografijama.