Dragi roditelji,

Obavještavamo Vas da će se od 2. listopada 2023. godine u prostorijama Dječjeg vrtića Gustav Krklec Krapina započeti provoditi kraći program odgojno-obrazovnog rada s djecom rane i predškolske dobi – „Igraonica općeg tipa“.

Program će se provoditi u trajanju od 1.5 sat, dva puta tjedno od 16:00 do 17:30 sati sa jednom odgojno-obrazovnom skupinom djece rane i predškolske dobi od navršene treće godine života do polaska u osnovnu školu. Voditelji programa bit će odgojitelji.

Više o radionici te Zahtjev za upis na radionicu  pogledajte na poveznici.

Također Vas obavještavamo će se od 2. listopada 2023. godine u prostorijama Dječjeg vrtića Gustav Krklec Krapina započeti provoditi kraći program „Folklorno stvaralaštvo i tradicijska kultura“.

Predviđeni termin provođenja programa je dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima u vrtiću u trajanju od 45 minuta, sa jednom mješovitom odgojno-obrazovnom skupinom u dobi od pet godina starosti do polaska u školu. Voditelji programa bit će odgojitelji koji imaju stručne kompetencije i edukaciju iz područja folklora i njegove scenske primjene.

Više o radionici pogledajte na poveznici.

Zahtjevi za upis na radionice


Zahtjev za upis – IGRAONICA

Zahtjev za upis u kraći program – FOLKLORNO STVARALAŠTVO I TRADICIJSKA KULTURA