U periodu od 4.-15.12.2023. u Dječjem vrtiću Gustav Krklec Krapina u suradnji sa župnim Caritasom Krapina pod vodstvom gđe. Željkice Papić Smrekar provedena je humanitarna akcija  pod nazivom „Mala srca za veliki osmijeh“ u kojoj se prikupljalo božićne poklone za 18-ero djece iz socijalno ugroženih obitelji na području grada Krapine.

Roditelji i djeca iz svih vrtićkih skupina  velikodušno su se uključili u ovu akciju te je prikupljena zavidna količina poklona. Djeca su uz pomoć odgojiteljica složila i  zapakirala poklone za svako dijete te su napravili prigodne čestitke. Po završetku akcije tako pripremljene poklone zajedno sa djecom dostavili smo župnom Caritasu u Krapini.

Humanitarna akcija uistinu je opravdala svoj naslov. Ovog Božića 18-ero djece imat će razloga za osmijeh, a i srca svih nas ispunjena su srećom jer radost je u darivanju!

Veliko HVALA svima koji su sudjelovali!!!

Osim ove akcije, djelatnici Dječjeg vrtića Gustav Krklec Krapina donirali su novčani prilog za  samohranu obitelj sa troje maloljetne djece. Prikupljeni novac prošlog je tjedna uručen majci ove obitelji kako bi im bar malo uveselili nadolazeće blagdane.  

 

Neka svima bude sretan i blagoslovljen Božić!!!