Odgojno-obrazovna skupina „Ribice“ pod vodstvom odgojiteljica Mirjane Gumbas i Marine Kos posljednjih mjesec dana, u suradnji s roditeljima, provodi sklop aktivnosti na temu: „Tjelesne aktivnosti djeteta predškolske dobi“. Svi roditelje djece iz te skupine, koji imaju iskustva sa nekim sportom, pozvani su da prenesu djeci svoja znanja. Do sada je u skupini gostovalo četvero roditelja koji su djeci prezentirali različite sportove. Svaki od ovih susreta bio je  na obostrano zadovoljstvo.

Gđa Marija Mališ prošli je tjedan djeci  prezentirala rukomet kojim se aktivno bavila dugi niz godina. Zbog velikog oduševljenja djece rukometom, a u znak zahvale odgojiteljicama skupine „Ribice“ na svemu što rade sa djecom, danas su ispred tvrtke Mužek Kaminko d.o.o. gđa Marija i njen suprug Denis skupini „Ribica“ poklonili vrijednu donaciju – 20 rukometnih lopti primjerenih za djecu predškolskog uzrasta.

Primopredaji je prisustvovala ravnateljica vrtića gđa.Ksenija Ostojić kako bi osobno zahvalila tvrtki Mužek Kaminko d.o.o. na ovoj vrijednoj donaciji.